Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål
Helaarstelt_Bjorli_Inaca_Max-Fritid.jpg

Tettere på opplevelsene:

Nyt vinteren med helårstelt

Vintercamping er en eventyrlig opplevelse. Med komforten til moderne bobiler og campingvogner, er det ingen problem å holde varmen. Ønsker du mer plass å boltre deg på er et fortelt egnet til helårs- eller vinterbruk det beste tilbehøret du kan få.
Du trenger ikke nødvendigvis pakke bort campingutstyret selv om vinteren melder sin ankomst. Bobilen eller campingvogna er nemlig et suverent utgangspunkt for varierte ski- og naturopplevelser. Her har du plass til alt du trenger på reisen, og når du ønsker en pause kan du trekke deg tilbake i med noe godt og varmt å drikke.
Kjøpsråd på veien
- Skal man campe om vinteren bør man ha et godt og solid fortelt. Skal man investere i et vintertelt er det viktig å vurdere hvor teltet skal stå. Er det langs kysten med mindre snø, eller på høyfjellet og steder med mye snø hvor teltet må tåle mer, sier Nils Magne Dahle, daglig leder ved Max Fritid.
iStock-932458368.jpg
Vinteren er en utmerket anledning til varierte opplevelser i naturen, både med og uten ski på bena. Foto: iStock. 
Værhardt
Inaca har vært på det norske markedet i 20 år og produserer telt spesielt egnet for helårs- og vinterbruk. Teltene har eksempelvis akrylduk, samt ekstra sterke stenger i tak og vegger for å tåle snø og hardt vær. - Max Fritid har agenturet for Inaca i Norge, og vi har vært med på å utvikle design og detaljer tilpasset det nordiske markedet sammen med Inaca i flere år. Produktutviklingen bærer stort preg av tilbakemeldinger fra sluttkunder, forklarer Nils Magne Dahle.
Vintertelt_Alpes_Inaca_Max-Fritid.jpg
Alpes 320 er et sterkt universaltelt med forsterkede sømmer, spesielt utviklet for skiftende værforhold. Foto: Produsent. 
Oppgradert bestselger
Teltene i Inaca Alpes serien er spesielt utviklet for områder med røffe og skiftende værforhold. 
- For året har vi oppgradert samtlige vintertelt i den populære Alpes serien. Vinterteltene har nå fått et nytt fargevalg, Regatta Blue, og produseres i vårt mest slitesterke akrylstoff, forteller Sergio Sànchez, daglig leder i Inaca SA. De nye teltene har også fått renere linjer og ryddigere design. Sànchez forteller at responsen på de nye teltene har vært svært god blant kundene.
0H9A8036.jpg
Sergio Sànchez forteller at han, sammen med Inaca, har hatt et tett samarbeid med Max Fritid i flere år. Foto: Jens Lyngstad. 
God plass til sportsutstyr
En annen teltvariant fra Inaca er Pugimal vinterteltet. Med dette teltet er man svært godt utrustet for vintercamping og vintervær. Pugimal er et solid og kompakt vintertelt som gir ly og utmerket oppbevaringsplass for vintersportsutstyr. Teltet har blendingsgardiner i alle vinduer, god ventilasjon og to dører med glidelås som skiller dør fra bunnskjørt i tilfelle gresskant er frosset fast i bakken. Pugimal er produsert i PVC polyester og leveres med ekstraforsterkning i taket.
Vintertelt_Puigmal_Inaca_Max-Fritid.jpg
Inaca har produsert fortelt siden 1974 og har vært på det norske markedet i en årrekke. Foto: Produsent. 
Helårsvariant
Bjorli helårstelt fra Inaca er et annet kraftig telt som kan brukes hele året, også under krevende værforhold med mye snø. Teltet er konstruert for å kunne være oppslått uten å være koblet til campingvognen. Teltet har ekstra ventilasjon og produseres i PVC polyester.
Baalpanne_Vintercamping-Max-Fritid.jpg
En bålpanne er et trivelig og sosialt samlingspunkt, med mange spennende grillmuligheter. Foto: Jens Lyngstad. 
Sett stemningen med en bålpanne
Topp vinterkosen med grilling, sosialt samvær og hyggelig stemning ved en bålpanne. Her kan man blant annet lage et trygt og stemningsfullt bål, grille mat og pølser, koke kaffe, kakao eller suppe, samt stek sveler, speilegg eller pannekaker. Det er bare fantasien som begrenser bruken av en bålpanne, og den er et miljøskapende samlingspunkt for hele turfølget.
Del: 
Les mer
Max Fritid Max Fritid Engros AS Raumavegen 55, 6300 Åndalsnes post@maxfritid.no Personvernerklæring