Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål

Grill og bålpanne

Cramer Cobb Outdoor Chef Outwell Futur Brunner Grill tilbehør Kokebluss Tilbehør bålpanne

Grill COBB Premier Gass

forige
neste
Grill COBB Premier Gass
Grill COBB Premier Gass
Grill COBB Premier Gass
Grill COBB Premier Gass
Grill COBB Premier Gass
Art. nr. 60819     
2 275,-
På grossistlager
Grill COBB Premier Gass
Designgrill som bruker gassboks, 1 boks varer i opptil 3 timer Vekt 4 kg, Bredde:30 cm Høyde 40 cm
Cobb grillen er konstruert på en slik måte at en liten isolert varmekilde i midten er omgitt av en større isolert skål. Derfor kan man flytte på grillen selvom den holder 280 - 300 grader på innsiden. Det er lagt stor vekt på detaljer og design. Cobb grillen som er produsert i børstet rustfritt stål veier kun få kilo og er derfor lett å transportere.

Grillingen blir røykfri samtidig som varmen utnyttes optimalt. På en Cobb kan du lage varm mat på en kald grill. Det betyr at du kan plassere grillen direkte på bordet så alle gjestene kan passe sin egen mat. Du kan også flytte grillen med bare hendene, selvom den er tent og holder 300 grader innvendig. Du trenger kun noen få alminnelige grillbriketter eller en Cobb brikett for å tilberede måltid.

Mål:
* Høgde: 40cm
* Vekt: 5 KG
* Diameter: 30 cm
Cobb Premier Gassgrill er en designgrill som bruker gassboks, 1 boks varer i opptil 3 timer. Modellen er veldig økonomisk og man kan grille i 3 timer på en gassboks. Har samme størrelse som Premier Easy to Go-grillen – altså kan du bruke alt tilbehøret fra din Premier også på gassmodellen.
Art. nr. 60819
Prisbelønt og praktisk: Grill hvor du vil En kompakt og praktisk grill er den perfekte følgesvenn på tur. Cobbs unike griller har prisbelønt design, er enkle å ta med seg og lette å rengjøre. Grillene kan brukes på de fleste overflater, og med Cobbs praktiske tilbehør blir du enkelt kongen av turgrillen i høst.  Grille, steke, bake, koke, røyke og wokke. Det er en stor frihet i å kunne lage mat i naturen, og det er lite som smaker bedre enn et realt grillmåltid. Med en kvalitetsgrill fra Cobb er det kun fantasien som setter grenser for hva som kan tilberedes. Vi tilbyr et stort utvalg av griller til ditt behov, både gass- og brikettgriller, samt mye spennende og praktisk tilbehør.
Praktisk og enkelt: Sommerens campinggriller En kompakt og praktisk grill er den perfekte følgesvenn til turen. De er enkle å ta med på reise, og er svært lette å rengjøre. Se vårt store utvalg av griller til sommerens campingferie her! Grille, steke, bake, koke, røyke og wokke. Med en kvalitetsgrill er det kun fantasien som setter grenser for hva som kan grilles! 

Det er en stor frihet i å kunne lage mat i naturen, og det er lite som smaker bedre enn et skikkelig grillmåltid på varme sommerdager. Max Fritid har et stort utvalg av griller til ditt behov, både gass og brikettgriller. Samt mye spennende tilbehør!

Se video:
Max Fritid Max Fritid Engros AS Raumavegen 55, 6300 Åndalsnes post@maxfritid.no Personvernerklæring